Hittebestendige verf

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

BISON OPENHAARDENKIT 310 ML KOKER ZWART

Meer afbeeldingen

BISON OPENHAARDENKIT 310 ML KOKER ZWART

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,05
Omschrijving: BISON OPENHAARDENKIT 310 ML KOKER ZWART

Vuurvaste kit voor reparaties en afdichtingen aan openhaarden, kachels en schoorstenen. En het monteren van betonnen barbecues. Hittebestendig tot 1250°C.

Toepassingsgebied
Voor het repareren en afdichten van scheuren, naden en voegen bij openhaarden, allesbranders, kachels, schoorstenen en het monteren en afdichten van betonnen haarden en barbeques. Tevens geschikt voor het tijdelijk afdichten van uitlaatsystemen van auto’s en motoren. Hecht op metaal, steen en beton. Ontvet altijd eerst de ondergrond alvorens de hittebestendige kit aan te brengen.

- Hittebestendig tot 1250ºC
- Vormt een keiharde naad
- Voor vuurvast afdichten

Verbruik: 1 koker voor 8 m. voeg, voeg 6 x 6 mm.

Omgaan met verpakking: Plastic nippel tot bij schroefdraad afsnijden. De plastic tuit erop draaien en schuin afsnijden. Koker met kitpistool verwerken.

Gebruiksaanwijzing: Voor het aanbrengen de voeg iets bevochtigen met water. Kit gelijkmatig in de voeg spuiten en direct met een nat plamuurmes gladstrijken. Minimaal 24 uur laten drogen. Daarna zacht stoken tot de kit is uitgehard. Bij uitlaatsystemen eerst een laagje kit aanbrengen, hierin direct een stuk glasweefseldoek drukken en dit weer afdekken met kit. Tenminste 24 uur laten drogen. Overtollige kit direct verwijderen met water.
Vlekken/resten: Natte vlekken direct verwijderen met water. Uitgeharde resten zijn alleen mechanisch verwijderbaar.

Aandachtspunten: Warmtebelasting van de kit als deze nog niet geheel is uitgehard kan resulteren in scheurvorming en zelfs tot afbrokkelen van de kit. Na enige tijd zal er een vloeistoflaagje verschijnen op de kit, dit heeft echter geen effect op de kwaliteit van de kit. Toepassing bij elektrische apparatuur kan gevaarlijk zijn in verband met de geleidbaarheid van het product.

HITTEBESTENDIGE KIT, HITTE BESTENDIGE KIT, HITTEBESTENDIGE KIT BISON, VUURVASTE KIT, HITTEBESTENDIGE KIT OVEN, HITTEBESTENDIG KIT

Details

BISON OPENHAARDENKIT 310 ML KOKER ZWART Vuurvaste kit voor reparaties en afdichtingen aan openhaarden, kachels en schoorstenen. En het monteren van betonnen barbecues. Hittebestendig tot 1250°C. Toepassingsgebied Voor het repareren en afdichten van scheuren, naden en voegen bij openhaarden, allesbranders, kachels, schoorstenen en het monteren en afdichten van betonnen haarden en barbeques. Tevens geschikt voor het tijdelijk afdichten van uitlaatsystemen van auto’s en motoren. Hecht op metaal, steen en beton. Ontvet altijd eerst de ondergrond alvorens de hittebestendige kit aan te brengen. - Hittebestendig tot 1250ºC - Vormt een keiharde naad - Voor vuurvast afdichten Verbruik: 1 koker voor 8 m. voeg, voeg 6 x 6 mm. Omgaan met verpakking: Plastic nippel tot bij schroefdraad afsnijden. De plastic tuit erop draaien en schuin afsnijden. Koker met kitpistool verwerken. Gebruiksaanwijzing: Voor het aanbrengen de voeg iets bevochtigen met water. Kit gelijkmatig in de voeg spuiten en direct met een nat plamuurmes gladstrijken. Minimaal 24 uur laten drogen. Daarna zacht stoken tot de kit is uitgehard. Bij uitlaatsystemen eerst een laagje kit aanbrengen, hierin direct een stuk glasweefseldoek drukken en dit weer afdekken met kit. Tenminste 24 uur laten drogen. Overtollige kit direct verwijderen met water. Vlekken/resten: Natte vlekken direct verwijderen met water. Uitgeharde resten zijn alleen mechanisch verwijderbaar. Aandachtspunten: Warmtebelasting van de kit als deze nog niet geheel is uitgehard kan resulteren in scheurvorming en zelfs tot afbrokkelen van de kit. Na enige tijd zal er een vloeistoflaagje verschijnen op de kit, dit heeft echter geen effect op de kwaliteit van de kit. Toepassing bij elektrische apparatuur kan gevaarlijk zijn in verband met de geleidbaarheid van het product. HITTEBESTENDIGE KIT, HITTE BESTENDIGE KIT, HITTEBESTENDIGE KIT BISON, VUURVASTE KIT, HITTEBESTENDIGE KIT OVEN, HITTEBESTENDIG KIT

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.